Astra Urtyp

Astra Urtyp
Bryggeri: Bavaria-St.Pauli-Brauerei4
Genre: Pilsner

Udseende: Denne tyske pilsner har gylden farve, som leder tankerne hen på en classic, rent udseendemæssigt. Den har nøjagtig samme farve og skumkrone – en skumkrone som dog er hurtigt aftagende.

Duft: Som med så mange andre pilsnere, så har denne øl også en duft af humle. Humlen er dog en smule mere dominerende end i andre pilsnere, hvilket giver en frisk duft og giver forventninger om en bitter øl.

Smag: Når man smager på øllen minder den om en classic. Den har en god velafrundet smag, med noter af malt og en kraftig humlet smag. Den er dog en smule stærkere end en almindelig pilsner og har da også en smule højere alkoholprocent end eksempelvis en Tuborg.

Vores mening: Denne Astra Urtyp er efter vores mening et ganske godt bryg. Vi kan godt lide dens velafrundede smag, hvilket giver den lidt mere at byde på end en helt almindelig pilsner. Dog skulle den have haft nogle flere smagsnuancer at byde på, for at opnå en højere karakter end 4.

Alkohol:4.9%
Cl:33
Set til:10 kr.
Land:Tyskland
EAN-nr:4031063014365
Vurderet:3/3-16
Producentens egen beskrivelse:

Den originale øl fra året 1909: mild, fint krydret og simpelthen lækker med 4,9% alkohol – brygget med masser af kærlighed i hjertet af Hamburg. Ølelskere har på grund af den unikke, sprøde smag og den karakteristiske robuste flaske taget Astra ind i sine hjerter.

 

About Christian Ullegård

Bruuns Alle 2 5700 Svendborg Email: christian@xn--l-klubben-k8a.dk Kode: Cpr2003941895 Link til mail: https://server2648.serverpark.dk:81/roundcubemail/index.php