Badger Blandford Flyer

Badger - Blandford Flyer
Bryggeri: Badger (Hall & Woodhouse)4,7
Genre: 
Premium Bitter/ESB

Udseende: Denne øl fra det engelske bryggeri Hall & Woodhouse har en lys ravgylden farve, som stemmer godt overens med genren. Hertil lægges en flot hvid skumkrone der dog er lidt for hurtigt aftagende.

Duft: I beskrivelsen af øllen fremgår det, at der er brugt ingefær i brygningen, hvilket også bliver klart når man dufter til øllen. Der er en tydelig duft af ingefær, hvilket er med til at give øllen en krydret duft, som tilføjer varme til øllen.

Smag: Førstehåndsindtrykket er, at øllen har en fin sødme. Derefter følger ingefæren, som er med til at give en fin krydret varme. Smagen er lige på og hårdt, dog runder øllen hurtig af uden en markant eftersmag. Bitterhed er der ikke meget af, hvilket dog virker meget passende i forhold til øllens sammensætning. Andre smagsaromaer er ikke rigtig til at fornemme i øllen og det er derfor en er meget simpel øl, hvor ingefæren er i centrum.

Vores mening: Alt i alt er denne øl meget sød, og de fleste ville kunne drikke den. Hvis man vil prøve en simpel ingefær øl, er denne en god start, da ingefæren ikke over velmenende. Dog savner vi nogle flere smagsaromaer der kunne give øllen noget mere dybde. I forhold til sødmen bliver den meget sød og her ville det ikke skade med en mild bitterhed i eftersmagen, som ville give øllen en mere velbalanceret smagsoplevelse.

Alkohol:5.2%
Cl:50
Set til:20 Kr
Land:England
EAN-nr: 5010548003765
Vurderet:22/12-14
Producentens egen beskrivelse:

Med den varme sommersol slå ned, patienten flyve-fiskere i Dorset Stour afventer deres fangst. Disse "Flyers" fejres i denne opvarmning ale med ingefær overtoner, rygter om at være oprindelig medtaget for at afhjælpe bid af den berygtede Blandford Fly. Den afrundede sødme af dette medium og rørige bryg gør det til et ideelt og forfriskende akkompagnement til en varm lam biryani eller krydret crispy chili oksekød.

 

Bliv den første til at kommentere