5 A.M. Saint

St. Bernardus Tripel
Bryggeri: Brewdog8,3
Genre: Amber Ale

Udseende: Denne ale fra bryggeriet Brewdog har en meget flot rødlig farve, som afspejler genren godt. Den er klar og filtreret med utrolig mange bobler og har en fin hvid skumkrone, som er nogenlunde vedvarende i længden.

Duft: Duften af denne øl er umiddelbart præget af humle, som giver øllen en dejlig friskhed. Hertil kan man også fornemme en kraftig citrusduft, som højst sandsynligt igen stammer fra humlen.

Smag: I smagen går karaktertrækkene fra duften igen, da øllen har en stærk citrussmag fra cascade humlen. Herefter følger noter af sød grapefrugt, lys karamel og honning, som giver øllen en sødme, som kæler for smagsløgene. Dette afrundes i en bitterhed og ganen efterlades syrlig af citrus. Alt i alt mange forskellige smagsnuancer, som komplementerer hinanden på en balanceret måde.

Vores mening: Samlet set er 5 A.M. Saint en delikat og interessant øl, da den indeholder subtile aromaer af appelsin og citrus, som hurtigt afløses af milde aromaer af karamel, malt og mørk honning. Ganen efterlades dog med en dvælende og for kraftig stænk af citrus, hvilket gør at vi ikke rammer toppen af karakterskalaen.

Alkohol:5%
Cl:33
Set til:15,25 Kr
Land:Skotland
Vurderet:01/11-11
Producentens egen beskrivelse:

05:00 Saint er den hellige gral af røde ales. Vi lever i en verden af engangs guder. Nogen, en eller anden måde har formået at presse den store, blinkende åndssvage override knap og vi hårdt wired lige i lommerne på falske idoler forsøger at gøre en hurtig sorteper. Desværre for en masse mennesker den samme mentalitet gælder for øl. Men hvem er at vide, hvad der er værd at tilbede, når monolitiske reklamebudgetter har du suget ned i kaninhullet i løbet af et øjeblik? Hos BrewDog vi er på en mission for at åbne så mange folks øjne som muligt. Cast Away nogen nedsættende og lad skurk i BrewDog være din guide i en hvirvelvind af overensstemmelse og middelmådighed. Når denne rubin væske danner en skummende glorie omkring dit glas, vil du aldrig ønsker at se tilbage.

 

Bliv den første til at kommentere