Brewers & Union – Lager

St. Bernardus Tripel
Bryggeri: Arcobräu Gräfliches Brauhaus6,2
Genre: 
Zwickel/Keller/Landbier

Udseende: Øllen er ufiltreret og lettere diset, med en fin lysegul farve og et stort hvidt skumhoved, som klæder øllen godt og giver et flot udseende.

Duft: Det er en meget frisk duft af nyslået hø og humle, som rammer næseborerne. Herefter afsluttes duften med en forfriskende sprødhed, som giver mod på mere.

Smag: Denne lager er meget frisk og adskiller sig fra andre lager-øl ved at være ufiltreret og smage tilpas af humle. Den er bestemt ikke kedelig, selvom den ikke har en kraftig smag eller eftersmag for den skyld.

Vores mening: Selvom den er tynd ligesom andre pilsnere fremstår den interessant fordi den er ufiltreret og minder mere om en Weissbier end en pilsner. Den er anbefalelsesværdig og passer til stærke retter og fisk.

Alkohol:5%
Cl:50
Set til:38 Kr
Land:Sydafrika
EAN-nr:6009800639100
Vurderet:26/02-13
Producentens egen beskrivelse:

Et bryggeri i den nedre bayerske by Moos. Det er ejet af familien Arco-Zinneberg. Bryggeriet har en produktion på cirka 140.000 hektoliter øl om året (1567). Denne øl er ifølge etiketten meget drikkevenlig og det er en lækker tør pilsner. Bryggetiden ligger på hele 6 uger.

 

Bliv den første til at kommentere