Brooklyn – Lager

Brooklyn Lager
Bryggeri: Brooklyn Brewery5,4
Genre:
Amber Lager

Udseende: Denne amerikanske øl er en lys øl i pilsnergenren. Den er meget genrerigtig i forhold til farven. Der er dog ikke meget at råbe hurra for i forhold til skumkronen, da der ikke er noget skum at komme efter.

Duft: Når man første gang dufter til øllen, fornemmer man med det samme en kraftig duft af malt, som giver øllen en vis sødme. Dette er også helt i overensstemmelse med den beskrivelse, som bryggeriet selv giver af øllen. Derudover fornemmer man også let alkoholen i duften, som gør duften en smule sprittet.

Smag: I begyndelsen er smagen af øllen lidt vandet, hvilket er ærgerligt, da vi ellers forventede lidt mere. Herefter kommer der dog en smag af malt som varer ved længe, og på den måde råder bod på det første smagsindtryk. Derudover har den også en dejlig sødmefuld smag af karamel, hvilket runder øllen godt af.

Vores mening: Efter vores mening er denne pilsner fra Brooklyn Brewery en god øl inden for pilsnergenren, på grund af de behagelige noter af karamelmalt. Det er derfor en øl, som helt klart kan anbefales, og den kunne sagtens gå sammen med noget sødt, eller blot alene på en varm sommerdag.

Alkohol:5.2%
Cl:35
Set til:20 Kr
Land:USA
EAN-nr:5707643200006
Vurderet:30/09-15
Producentens egen beskrivelse:

Brooklyn Lager har en rav-gylden farve og et fast maltet center, som støttes af en forfriskende bitterhed og en blomstret humlearoma. Til slut viser der sig også karamel malt. Øllens aromatiske kvaliteter er blevet forbedret af processen "dry-hopping", den hundrede år gamle praksis hvor man udbløder øllen med frisk humle, mens det undergår en lang og kold modning. Resultatet er en vidunderligt smagende øl, blod, forfriskende og meget alsidig til maden. Dry-hopping er hovedsagelig en britisk teknik, hvilket vi har brugt i en øl af genren Vienna til at kreere en amerikansk original.

 

Bliv den første til at kommentere