Carlsberg Semper Ardens – Easter Brew

Semper ardens Easter Brew
Bryggeri: Carlsberg5,4
Genre: 
Bock

Udseende: Dette påskebryg minder umiddelbart meget en Classic på grund af dens gyldne farve. Den er dog en smule mørkere end en classic, hvilket skyldes de forskellige mørkere malte, som er brugt til brygningen. Den har en meget lille skumkrone, som er hurtigt aftagende.

Duft: Også i duften spiller både Müncher- og karamelmalten ind, og giver øllen en sødme, som har behagelige noter af karamel. Til at balancere sødmen har øllen har en stærk duft af humle, som tilføjer en friskhed til øllen.

Smag: De samme nuancer fra duften går igen i smagen. En blid sødme, med et strejf af karamel og malt rammer tungen, og smagen bevæger sig derefter over i en bitterhed og bliver stærkere og kraftig i smagen med en god fylde. Den minder umiddelbart meget om en Classic i smagen.

Vores mening: Denne påskeøl fra Carlsbergs øl-serie Semper Ardens vil være rigtig god til det kolde bord til påske, da øllen er meget nem at drikke, og henvender sig til alle øldrikkere. Den har en god fylde og er lidt kraftigere end en almindelig Classic. Den vil derfor gå godt til krydrede retter og fisken på påskebordet.

Alkohol:6.5%
Cl:63
Set til:25 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:57074603
Vurderet:09/12-2015
Producentens egen beskrivelse:

Semper Ardens Easter Brew er brygget med rigelige mængder af münchner malt og lidt karamelmalt, der giver en dyb kobberbrun farve og hvidt skum med en brunlig tone. Smagen er fyldig og domineres af ristede malt elementer, let sødme og karamel. Semper Ardens Easter Brew afsluttes med en behagelig bitterhed skabt af den bøhmiske Saazhumle.

 

Bliv den første til at kommentere