Carlsberg – Semper Ardens – Wiener

Semper Ardens - Wiener
Bryggeri: Carlsberg Bryggeri3,8
Genre:
Wiener

Udseende: Denne øl af typen Wiener har en lys bronzefarve, hvilket leder tankerne hen på en classic. Det er en filtreret øl, som derudover har en meget lille skumkrone, som desværre aftager lidt for hurtigt.

Duft: Det første duftindtryk som rammer næsen er en sød duft af malt og karamel. Denne duft minder meget om andre øl fra genren, hvor malten er med til at skabe en karamelagtig sødme.

Smag: Ligesom duften er smagen er meget sød, hvilket bliver det dominerende smagsindtryk. Denne sødme skyldes som sagt malten. Man kan også godt smage selve siruppen i denne øl, hvilket man skal være opmærksom på. Så hvis man har en sød tand er denne øl et godt valg.

Vores mening: Efter vores mening er denne øl er for sød til vores smag. Vi savner lidt mere gang i den, og at den byder ind med lidt andre smagsnuancer en sødme. Det kunne eksempelvis være en smule bitterhed, for at afstemme øllen. Wienerøl egner sig godt til krydrede retter, da den søde smag går ind og neutraliserer styrken i maden.

Alkohol:4.2%
Cl:50
Set til:10 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:57014142
Vurderet:01/10-15
Producentens egen beskrivelse:

Øltype: Forfriskende ravgylden wienerøl med rig maltsødme.
Smagsoplevelse: Sødmefuld og afrundet med en frisk balanceret eftersmag. Indbydende duft af malt, karamel og smørbagte småkager.
Velegnet til: Pandestegt flæskekød f.eks. frikadeller og medister. Ligeledes god til madtærter, lasagne og pastaretter i almindelighed.

 

Bliv den første til at kommentere