Chimay – Bleue (Blue)

Chimay - Blue
Bryggeri: Chimay 8,2
Genre: 
Belgian Strong Ale

Udseende: Ufiltreret skær. Mørkerød/brun, rødligt skær. Rigtig flot og vedvarende skumkrone. Cremet skumkrone.

Duft: Dufter som en ale, overgæret øl. Duft af den ristede malt. Dufter af alkohol.

Smag: Smagen af alkohol er godt gemt i forhold til de 9%. Man kan mærke alkoholen, på en god måde. God sødme og smag af karamel. Tør eftersmag god efterbitterhed. Ikke blød eftersmag, afrundes i en god bitterhed. Giver god varme i halsen.

Vores mening: God øl til efterår/vinter, hvor sådan en øl sagtens ville kunne gå til julebordet. Flot udseende med flot farve og god skumkrone. Giver en god varme, hvilket kunne være godt til en kold efterårsdag. Kan varmt anbefales. Gode smagsnuancer og forskellige smagsindtryk i forhold til sødme og efterbitterhed. Her ser vi endnu et eksempel på en af Belgiens vidunder. 

køb her

Alkohol:9%
Cl:33
Set til:25 Kr
Land:Belgien
EAN-nr:5410908000036
Vurderet:10/07-14
Producentens egen beskrivelse:

Chimay blue er hovedsagelig kendetegnet ved sin karakter af en stærk øl. Dette er en øl, hvis duft af frisk gær med en lys, blomsteragtig rosenrødt touch er specielt behageligt. Dens smag, bemærket, når prøvesmagning det, accentuerer kun de behagelige fornemmelser opfattet i aromaen, mens afslører en lys, men behagelig strejf af ristet malt. Denne top fermenteret Trappist øl, refermented i flasken, ikke pasteuriseret.

 

Bliv den første til at kommentere