Coisbo – Christmas Ale

Coisbo
Bryggeri: Coisbo Bryggeri7,2
Genre: 
Jule Ale

Udseende: Denne jule ale er en flot kobberfarvet øl, med en fin skumkrone. Dette skum fylder godt, og har en forholdsvis god tyngde. Derudover er øllen ufiltreret, og man kan ane, at der er  anis i øllen.

Duft: Når man tager en indånding, fornemmer man hurtigt, at der er tale om en krydret øl, som leder tankerne i retning af julen. Den virker forholdsvis kraftig i sit duftindtryk, hvor man udover krydderierne også kan fornemme humlen i øllen.

Smag: Christmas Ale fra Coisbo Bryggeri er en god krydret øl med en let smag af Anis, som sidder i munden i lang tid. Øllen er ikke kraftig, men har på den anden side en god fylde i kraft af sin krydrede smag og alkoholprocent. Derudover har den en sød note, som kommer fra en smag af karamel, hvilket højst sandsynligt hænger sammen med malten.

Vores mening: Efter vores mening er det en forholdsvis simpel øl, som hverken har for meget eller for lidt i sig. Øllen har et rigtig godt førstehåndsindtryk med sin søde og krydrede smag, og når man har taget første tår, indbyder det til endnu mere. Alt i alt syntes vi det er et fremragende bryg, som vil passe perfekt til flæskestegen juleaften.

Alkohol:7%
Cl:50
Set til:50 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5711522400081
Vurderet:28/10-15
Producentens egen beskrivelse:

Et elegant juleeventyr der fortæller historien om sødmefyldt frugt, anis og solbær. Eventyret forløses i en voluminøs finale der er smuk og feminin. Match Christmas Ale med nakke af frilandsgris, kål-marmelade,­ knoldselleri, sennep og karse.

 

Bliv den første til at kommentere