Cult Kay-Sar

Cult Kay-Sar
Bryggeri: Darguner Brauerei (Harboe)0,1
Genre: Pale Lager

Udseende: Denne øl fra CULT har en lys gylden farve – en farve som kan sammenlignes med den klassiske pilsnerfarve. Derudover har brygget et med minimalt skum, som er yderst hurtigt aftagende efter ophældning.

Duft: Der er umiddelbart ikke de store duftnuancer at fornemme, men dog fornemmer man en duft af citrus, som kombineres med en let koffein aroma. Duften tegner ikke udpræget godt for smagen, men det vil vise sig om den alligevel kan overraske.

Smag: Desværre fortsætter vi i smagen i samme stil som ved duften, nemlig uden de store smagsaromaer. Brygget har en kedelig vandet smag, som er helt blottet for andre smagsindtryk. Den fremstår uden aromaer eller andre tilsatte ingredienser, hvilket er synd.

Vores mening: Efter vores mening er Cult Kay-Sar en skamplet for ølbrygningen og dens kunst. Øllen rummer ingen smagsnuancer overhovedet, hvilket dermed gør det lidt svært at karakterisere den som en øl. Den er kort sagt elendig, og man forstår godt hvorfor CULT har fået sin succes for sine energidrikke og ikke sine øl.

Alkohol:4.9%
Cl:33
Set til:12,95 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:(UDGÅET)
Vurderet:15/03-11
Producentens egen beskrivelse:

KAY-SAR er en spændende og let drikkelig øl med en frisk og middelfyldt karakter udviklet af CULT i samarbejde med en af Tysklands top brygmestre.
Flaskens udformning og design er helt unik. Flasken er designet til CULT af designeren Jens Vang, efter CULTs ønsker, og der er lagt stor vægt på, at flasken er flot at se på og lækker at røre ved.
Flasken er udstyret med ”twist off” kapsel og hver kapsel er udstyret med en ternings kombination, som gør det muligt at slå om, hvem der giver næste omgang.

 

Bliv den første til at kommentere