Delirium Tremens

Delirium Tremens
Bryggeri: Brouwerij Huyghe6,8
Genre: 
Belgisk Strong Ale

Udseende: Det er en rigtig fin øl som udskiller sig med en rigtig lys/blond farve. Skummen kommer hurtig i det at man hælder øllen op i glasset, men inden for kort tid er skummen hurtig aftagende. Det kan os ses at øllen er Ufiltreret.

Duft: I det at man dufter øllen kan man fornemme malten og humlen. En Nice touch af alkohol & krydret.

Smag: Varmende smag ned langs halsen. Sødmen kommer som det første og kirsebærren tager derefter over. Vi fornemmer at der er meget kuldioxid i den. Og den skjuler alkoholen rigtig godt. Derudover har den også et hint af citrus. 

Vores mening: Vi synes at øllen har lidt for meget kuldioxid, hvis det var at den havde lidt mindre så tror vi at øllen have ramt meget mere plet. Men ellers en sød øl og meget smag af alkohol. 

køb her

Alkohol:8.5%
Cl:33
Set til:12 Kr
Land:Belgien
EAN-nr:5412186000098
Vurderet:26/08-14
Producentens egen beskrivelse:

Delirium tremens blev lanceret den 26. december 1989. Øllet bruger tre forskellige gærtyper og er pakket i en flaske, der er malet til at ligne cologne keramik. Etiketten eksemplificerer forskellige faser af produktionen af ​​"Delirium tremens", og at "Pink Elephant" var op og klar til at erobre verden.
I 1992 blev "Confrerie van de Roze Olifant" (Brotherhood of the Pink Elephant) grundlagt for at fremme Delirium tremens og andre øl i Melle.

Delirium tremens blev udnævnt som "Best øl i verden" i 2008 ved World Beer Championships i Chicago, Illinois, USA. Stuart Kallen giver det nummer et sted i hans De 50 Greatest Beers i verden.

Delirium tremens er latin for "rystende vanvid", der almindeligvis tilnavnet 'DTS ", hvilket indikerer en voldsom sygdom fremkaldt af tilbagetrækning efter alkoholmisbrug. Selv om det er almindeligt troede, at syge hallucinate lyserøde elefanter, hvilket kan forklare dens brug på øllets etiket, de mest almindelige dyr set i delirium tremens hallucinationer er katte, hunde og slanger

 

Bliv den første til at kommentere