Westindien Dybbøl 1864 – Jul

Dybbøl 1864 - Jul
Bryggeri: Westindien Brauhaus2,4
Genre: 
Juleøl

Udseende: Denne juleøl har en flot ravgylden farve. Desuden har den en tilpas skumkrone med lidt fyldige bobler der stimulerer udseendet. Skumkronen er dog desværre lidt hurtigt aftagende.

Duft: Det første der rammer næseborrene når man dufter til øllen, er en god og overvældende følelse af jul. Det er især noter af kardemomme, samt pebernøddearomaen, der er fremtrædende, og det er ganske uovertruffent.

Smag: Westindien Dybbøl 1864 Jul er en øl med de klassiske julearomaer. Man får tydelige fornemmelser af kardemomme, sødme og en kraftfuld appelskinskræl(syrlighed), der især er tydelig i eftersmagen sammen med en rimelig bitterhed.

Vores mening: Øllen er fyldt med rige julearomaer, men der kunne måske have været forkælet mere for fordelingen af smags indtrykkene, da specielt kardemommen kan virke overvældende. Desuden kunne brygget have været en smule mere fyldigt og balanceret, men den ville sagtens kunne gå til en julefrokost.

Alkohol:6.5%
Cl:75
Set til:UKENDT
Land:Tyskland
EAN-nr:UKENDT
Vurderet:21/11-15
Producentens egen beskrivelse:

Vi har fremstillet denne 1864 juleøl for at mindes de soldater, som tabte livet under krigen i Dybbøl i 1864. Julen 1864 betød for de hjemvendte soldater igen fred og hygge. Denne juleøl har en meget rødlig farve, skummet er brunligt, og smagen er meget fyldig med en del sødme i eftersmagen. af kardemomme og julekrydderier. Nydes kølig og er velegnet til julefrokosten samt til julemaden juleaften. Øllen er håndtappede på Tysklands nordligste bryghus. Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

 

Bliv den første til at kommentere