Faxe Premium

Faxe Premium
Bryggeri: Royal Unibrew1,8
Genre: Premium Lager

Udseende: Denne øl fra Royal Unibrew har en klar gylden farve, som man kender det fra adskillige andre pilsnere. Hertil tilføjes en medium hvid skumkrone, som faktisk kun langsomt aftager og pryder øllen længe efter ophældning.

Duft: Det overordnede duftindtryk af denne pilsner er en meget maltet aroma af korn, som dominerer det generelle duftindtryk. Herudover kan man fornemme behagelige noter af honning, samt med et svagt frugtagtigt touch, som giver duften et ekstra pift.

Smag: Der er kraftige antydninger af majssirup og metal, som afleder opmærksomheden fra det første smagsindtryk. Smagen af metal er meget ærgerlig, men skyldes sandsynligvis at øllen er hældt på dåse. Anden gang fremstår smagen blød og bliver meget sød og vandet i eftersmagen. Samtidig er humlen næsten ikke til at dufte eller smage, og det trækker øllen ned på et lavt niveau.

Vores mening: Faxe Premium lægger sig tættere opad Carlsberg og Tuborg end andre euro-lagers som Stella Artois, Heineken, Grolsch eller lignende. Den er lys, let og overkarboneret med en vandet finish og ingen særlige smagsindtryk – præcis som forventet. Selvom vi først sammenlignede øllen med Carlsberg og Tuborg når den ikke deres niveau, og vi giver den derfor 1,8/10.

 

køb her

Alkohol:5%
Cl:100
Set til:10 Kr
Land:Danmark
Vurderet:26/11-11
Producentens egen beskrivelse:

Faxe Premium er en klassisk premium lager med en blød og karakteristisk smag. Kombinationen af de fineste malt, humle og vores eget vand resulterer i en øl med en rig, mild og blød smag. En attraktiv, balanceret pilsnerøl.

 

Bliv den første til at kommentere