Ørbæk – Fynsk Forår

Ørbæk - Fynsk Forår
Bryggri: Ørbæk Bryggeri3,5
Genre: Spice/Herb/Vegetable

Udseende: Denne hvede-/frugtøl har en lys pilsnerfarve med en minimal skumkrone og rigeligt med kuldioxid. Dog er den ikke gennemsigtig som en lager, men har et ufiltreret udseende, som leder tanker hen imod en weissbier.

Duft: Duften er frisk og frugtrig uden de store nuancer. Dog kan man alligevel fornemme noter af hyldeblomst, som skaber denne friske fornemmelse. Rent duftmæssigt er det en meget forårsagtig øl, og navnet Fynsk Forår giver derfor god mening.

Smag: Øllens smag er ikke overvældende, men blød og balanceret. Man fornemmer hurtigt den syrlige og let bitre eftersmag, men ellers er den en smule og mangler lidt større smagsaromaer. Der er dog alligevel fristende noter af hyldeblomst, men også en hvede-agtig smag, som gør at den minder om en hvedeøl.

Vores mening: En sæsonøl der virker forfriskende og skal nydes en varm forårsaften. Den har noter af dejlige noter af citrus og flere forskellige frugtaromaer. Det skal siges at det kan være en god øl at drikke, hvis man ikke er en erfaren øldrikker, da den er blid smag af øl, som afdæmpes af den søde smag af hyldeblomst.

Alkohol:5%
Cl:50
Set til:15 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5708636224108
Vurderet:14/07-11
Producentens egen beskrivelse:

Fynsk Forår er en overgæret øl. Under brygning tilsættes hyldeblomst, som giver en frisk blomster smag og en dejlig fornemmelse af dansk forår og sommer. Nydes afkølet på en varm sommerdag.

 

Bliv den første til at kommentere