Gourmetbryggeriet Bock²

gourme bryggeriet = Bock 2
Bryggeri: Gourmetbryggeriet7
Genre: Bock

Udseende: Denne Bock har et yderst nydeligt udseende med en mørk kobberfarve, som er grænsende til en mørk brun farve. Faktisk er farven en smule mørkere end en klassisk bock. Derudover er det en ufiltreret øl, som lige efter ophældning har en flot beige skumkrone. Den aftager dog forholdsvis hurtigt efter ophældning.

Duft: Øllen har en umiddelbar duft af humle, men uden at den bliver kraftig. Dette skyldes også at øllen har en dejlig sødme, som sandsynligvis kommer fra malten i øllen. Derudover kan man også fornemme en note af banan, som også er med til at give duften sin sødme.

Smag: Når man tager første tår af øllen har den en behagelig maltet sødme, som ligger godt på tungen. Øllens velafbalancerede karbonering understøtter også dette smagsindtryk, hvor specielt sødmen er karakteristisk, med frugtige noter. Også eftersmagen er yderst behagelig, da den rammer en perfekt balance i forhold til bitterheden.

Vores mening: Gourmetbryggeriets Bock² er efter vores mening en god øl fra start til slut, med et godt helhedsindtryk. Den fine sødme i starten afløses af en fin bitterhed, som får øllen til at fremstå velafbalanceret. Sødmen i øllen leder faktisk også tankerne hen imod en mørk weissbier, også selvom øllen ikke er brygget på hvede. Helt klart en øl som kan anbefales, og derfor kvitterer vi med en karakter på 7.

Alkohol:7.2%
Cl:50
Set til:18 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5708465004889
Vurderet:16/10-15
Producentens egen beskrivelse:

Bock² var den anden af de to første øl, som Gourmet Bryggeriet lancerede på flaske i sensommeren 2005. Bock2 er en dyb granatrød øl med en imponerende fyldig råhvid skumkrone, der langsomt aftager til et tykt slør i glasset. Bock2 dufter fyldigt af mørke malte med rige toner af karamel og en gennemgående vinøs alkohol i baggrunden. Den har en god fyldig smag med overvægt af sødlig malt og karamel. Der fornemmes en diskret, balanceret bitterhed, som ikke trækker nogen nævneværdig efterbitterhed.

 

1 Kommentar På "Gourmetbryggeriet Bock²"


Gæst
Mikkel Uhre
23/11/2019

Klasse øl, har drukket den mange gange og den er en sikker vinder