Grimbergen – Double Ambree

Grimbergen - Double Ambree
Bryggeri: Brouwerijen Alken-Maes (Heineken)7,7
Genre: 
Abbey Dubbel

Udseende: Øllen har en meget mørk farve der går hen i en rødbrun farve. Selve skumkronen er middel, den er hurtig aftagende, men resterne hænger godt i glasset.

Duft: Sød og frugtrig duft der blandes med en balanceret bitterhed. Desuden kan man også fornemme de ristede malte og et lille hint af karamel.

Smag: Førstehåndsindtrykket er meget frugtrig, hvor især frugten pære træder frem i smagen. Idet det at den indeholder mange frugt aromaer, får brygget en meget sødlig smag. Finishen bliver velbalanceret med en fin bitterhed i forhold til øllens sødme.

Vores mening: Brygget bliver meget sød i eftersmagen, dog har den en fin efter bitterhed, der giver en fin balance. Dette er helt sikkert en ale der skal nydes, og kan nydes i de fleste tilfælde. Når det så er sagt er det en af de sødere bryg af slagsen. Så hvis man er til de frugtrige søde bryg, skal denne øl helt sikkert overvejes.

Alkohol:4.6%
Cl:33
Set til:14,95 Kr
Land:Belgien
EAN-nr:3080216034645
Vurderet:14/01-15
Producentens egen beskrivelse:

Produceret fra den dobbelte gæring af flere malt og humle, Grimbergen Ambrée er en mørk-farvet klosterøl med rubin overtoner. Smagen er dyb og har en meget fuld bitter-sød smag med antydninger af karamel, tørrede blommer og malt.

 

1 Kommentar På "Grimbergen – Double Ambree"


Gæst
Christian
18/03/2016

God munkeøl