Herslev – Økologisk India Pale Ale

Herslev - India Pale Ale
Bryggeri: Herslev Bryghus6,8
Genre: India Pale Ale (IPA)

Udseende: Øllen har et flot ufiltreret udseende og en forholdsvis lys gullig farve, som klæder øllen. Farven komplementeres af et hvidt skum, som faktisk er rimelig vedholdende i længden og klæber sig til glassets kant.

Duft: Da det er en India Pale Ale er det ikke så overraskende, at øllen har en udpræget duft af humle, som giver øllen sin friskhed. Der er dog andre duftnuancer at fornemme blandt andet en note af appelsin, som giver duften en dejlig sødme, udover den friske humleduft.

Smag: Smagen har en dejlig sødme, igen med noter af appelsin. Derudover er humlen ikke nær så kraftig som i andre øl af samme type, men den giver alligevel en bahagelig efterbitthed. Derudover er det en øl, hvor man tydeligt kan føle karboneringen og dens små bobler på tungen og ned i halsen. Den fine sødme gør, at øllen skiller sig lidt ud, da andre india Pale ales ofte er meget bitre og uden sødme.

Vores mening: En rigtig god IPA, som skiller sig ud ved også at have en tiltrækkende sødme. Dermed virker den meget velafstemt i forholdet mellem bitterhed og sødme, hvilket trækker op. Øllen ville være rigtig god som en aperitif inden maden, men kan også vel drikkes til krydret mad eller krydrede snacks.

 

køb her

Alkohol:6%
Cl:50
Set til:29 kr.
Land:Danmark
EAN-nr: 5711912002604
Vurderet:09/08-15
Producentens egen beskrivelse:

Hvidt skum, frisk duft af humle, fyldig smag og en god bitterhed. Håndbrygget i Herslev.
Øllen er ikke pasteuriseret eller filtreret. Serveres ved 10˚C – 12˚C. Passer godt til snacks, krydret mad, eller bare når man er tørstig.

 

Bliv den første til at kommentere