Indslev – Flora Wit

Indslev - Flora Wit
Bryggeri: Indslev Bryggeri5,9
Genre: Witbier

Udseende: Farven på denne hvedeøl er orange og rosa med et minimalt hvidt skum. Den atypiske farve skyldes, som i der står i producentens beskrivelse, blomsterknopper, som er blevet tilsat under brygningsprocessen. Øllen indeholder i øvrigt meget kulsyre.

Duft: Det umiddelbare duftindtryk vidner om en frisk og frugtig øl med kraftige noter af blomster og humle. Den har ikke den typiske Witbier duft, men til gengæld er den som sagt meget forfriskende.

Smag: Øllen er domineret af blomsternoter og friske aromaer i det hele taget, hvilket er typisk for en Witbier. Dog er der ikke så kraftig hvedesmag i eftersmagen, men den besidder dog enkelte kendetegn fra typen.

Vores mening: Den samlede mening er, at øllen er frisk, simpel og enkel, med nogle få syrlige aromaer. I forhold til at det er en hvedeøl, så skuffer den, men alt i alt en udmærket appetizer, som ville egne sig godt til den danske sommer. Derudover vil den være god til forretter/kylling og generelt lette retter.

Alkohol:4.4%
Cl:50
Set til:15 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:UDGÅET
Vurderet:04/09-13
Producentens egen beskrivelse:

Nylanceret belgisk Witbier type tilsat blomsterknopper. Snerpende frisk og citrusagtig – helt perfekt som tørstslukker i sommervarmen. God til fisk, skaldyr og sommerfriske salater. Kandidat i Kvickly Ølfestival 2013 konkurrencen.

 

Bliv den første til at kommentere