Indslev – Ugly Duck Foxy Brownes

Indslev - Foxy Brown Ale
Bryggeri: Indslev Bryggeri4,1
Genre: Brown Ale

Udseende: Denne brown ale er et mørkebrunt bryg, som virker ufiltreret rent udseendemæssigt. Hertil kan man tilføje en fin og cremet skumkrone, som er nogenlunde vedvarende i længden.

Duft: Når man først dufter til denne øl fornemmer man hurtigt, at humlen er fremtrædende. Men da der er tale om en brown ale er der udover humlen også behagelige noter af ristet malt, nødder og mørke frugter.

Smag: Humlen er ligesom i duften meget fremtrædende i smagen. Herudover er der noter af ristede malt og nødder, som giver øllen en blødhed og dejlig fylde. Brygget er bittert, men har alligevel en fin let sødme. Denne sødme stammer fra forskellige frugtige smage, som klæder øllen yderst godt.

Vores mening: Ugly Duck Foxy Brownes fra Indslev Bryggeri er alt i alt en dejlig krydret øl, med en god humlesmag. Dog synes vi, at humlen godt kan overdøve nogle af de andre smagsnuancer, specielt når man tage i betragtning at det er en brown ale og ikke en India Pale Ale. Ellers et udemærket bryg der sagtens kan nydes for sig selv.

 

køb her

Alkohol:5.9%
Cl:33
Set til:25 kr.
Land:Danmark
EAN-nr:5704260110244
Vurderet:05/08-15
Producentens egen beskrivelse:

Man kan sammenligne denne øl med skuespilleren Pam Grier, også kendt som Foxy Brown, gudesmuk og lækker. Denne ale er som et stort glas kakaomælk, du har lyst til at drikke det hele på en gang. Nyd den. Dansk håndværk.

 

Bliv den første til at kommentere