Indslev – Ugly Duck Miami Vice

Miami  - vice pale ale
Bryggeri: Indslev Bryggeri4,7
Genre: American Pale Ale

Udseende: Denne pale ale har et ufiltreret udseende og en orange farve med et ravgyldent skær. Hertil kan man lægge en fin hvid skumkrone, som i starten er vedvarende, men derefter hurtigt aftagende.

Duft: Det første man umiddelbart dufter når man tager en indånding er en tydelig duft af humle – og da det jo er en pale ale, er dette ikke så underligt. Derudover har den en lille snert af malt, samt en frisk og citrusagtig aroma.

Smag: Smagen er tydeligt domineret af humle, ligesom duften også var det. Denne friske og bitre humle spiller også ind i eftersmagen, som har en behagelig efterbitterhed, som hænger længe i munden. Igen er der også noter af citrus, som giver øllen en friskhed, når den først rammer smagsløgene. Der er umiddelbart ikke mange andre aromaer i smagen, dog er det en ære at nævne, at man finder en behagelig sødme, når man først tager en tår af øllen.

Vores mening: Den tydelige smag af humle gør, at det er en øl som vil dele vandene, da humle jo ikke er for alle og enhver. Når det er sagt, vænner man sig til bitterheden, og den bliver mere behagelig for hver tår man tager af øllen. Øllen ville passe godt til grill, og specielt til krydrede bøffer, da det ville stemme godt overens med bitterheden i øllen. Alt i alt en frisk og let bitter øl, som nemt kan nydes på en varm sommerdag.

 

køb her

 

Alkohol:4.8%
Cl:33
Set til:25 kr.
Land:Danmark
EAN-nr:5704260110206
Vurderet:09/08-15
Producentens egen beskrivelse:

Crockett og Tubbs, var for Miamis narkotika verden det samme som humlen er i denne øl – et middel til at balancere tingene ud. I øllens tilfælde er det den friske citrus agtige humle der balancerer kornene og giver dig en følelse af ro. En fornemmelse af, hvad Pale Ale plejede at være; den varme sol, gode tider og skødesløse dage.
Denne øl er en hyldest til Miami Vice, som uden tvivl er en af de bedste TV serier der er skabt igennem fjernsynets lange historie.

 

Bliv den første til at kommentere