Innis & Gunn – Original

Innis & Gunn - Original
Bryggeri: Wellpark (C&C Group)9,2
Genre: English Strong Ale

Udseende: Øllen Innis & Gunn – Original er en honningfarvet øl, som giver et flot genskær i lyset. Farven kombineres med et desværre lidt for beskedent skum, som dog klæder øllen så længe det varer.

Duft: Det er en English Strong Ale, som er meget typerigtig i forhold til duftindtrykket. Øllens duft har en sødme og en maltet duft, som kombineres med et let duft af humle. Derudover er der en kombineret eg og honning/citrus duft, som gør øllen meget interessant.

Smag: Efter første tår, fornemmer man først en fyldig smag af eg med en note af honning. Denne smag efterfølges af en sød karamelsmag, der samtidig er fyldig. Herudover kan man også fornemme en note af vanilje i smagen, som også er med til at give øllen en dejlig sødme. Det er samtidig også meget tydeligt at smage, at den har været lagret i egetræsfade.

Vores mening: Efter vores mening er der tale om en dejlig øl med en fyldig sødme, som skyldes noterne af karamel og vanilje. Samtidig kan man tydeligt mærke den intense smag af eg. Der er generelt set mange forskellige smagsudtryk i øllen, ogg netop de mange forskellige smagsindtryk er med til at gøre denne øl rigtig speciel og værd at prøve. Dette belønner vi med en karakter, som ligger helt i toppen af karakterskalaen

Alkohol:6.6%
Cl:33
Set til:25 Kr
Land:Skotland
Vurderet:21/03-12
Producentens egen beskrivelse:

Dette er vores førstefødte bryg, hvis tilfældig opdagelse startede vores historie i 2003. Dens originalitet ligger også i sin ental smag – noter af biscuity malt og vanille hvirvlende inden en cremet, fyldig karakter.

En banebrydende øl, dens smag finder nåde for brygning juryer og blindsmagnings paneler.

 

Bliv den første til at kommentere