Jacobsen – Abbey Ale

Jacobsen - Abbey Ale
Bryggeri: Husbryggeriet Jacobsen7,4
Type: Abbey Dubbel 

Udseende: Denne belgisk inspirerede klosterøl fremstår ufiltreret i sit udseende og har en flot rødbrun farve. Farven komplementeres af en tæt beige skumkrone, som virkelig klæder øllen og fuldender det flotte udseende.

Duft: Når man dufter til øllen indeholder den mange af de ting som man forbinder med en belgisk ale. Duften er nemlig overvejende frugtig med rige noter af figner, banan og anis. Dette giver duften en smule vinøsitet, som indbyder til at smage på brygget.

Smag: Smagen afspejler duften godt, da øllen er fyldig og sødmefulde med en anelse tørhed i finishen, dog uden nogen bitterhed. Det er en øl som ligger godt på tungen og er meget behagelig at drikke, da den som sagt er meget sød. Tørheden i finishen gør også at den ikke bliver for sød, og den virker yderst velafbalanceret. 

Vores mening: Jacobsen Abbey Ale er en fyldig og smagfuld øl, som har flere spændende smagsintryk. Derudover er der tale om en forholdsvis mild og sød øl, som vi anbefaler at nyde til god, kraftig og krydret mad, da vi mener at den søde smag vil stå godt til en krydret ret. Når vi tager alle parametre i betragtning er det en fuldendt øl, som rammer beskrivelsen perfekt.

Alkohol:7.3%
Cl:75
Set til:45,95 Kr
Land:Danmark
Vurderet:25/10-11
Producentens egen beskrivelse:

Jacobsen Abbey Ale er en overgæret Mørk Øl brygget i Husbryggeriet Jacobsen med inspiration i de Mørke belgiske klosterøl. Øllet fremstår ufiltreret og rødbrunt med en tæt skumkrone. Smagen er fyldig og sødmefulde med en anelse tørhed. Duften ER overvejende frugtig med Rige noter af figner, banan, anis og en Smule vinøsitet.

 

2 Kommentarer På "Jacobsen – Abbey Ale"


Gæst
Gitte
10/09/2016

Kan Jacobsen abbey ale overhovedet købes mere? Det er flere år siden jeg sidst har set den i en butik.

 
Gæst
Martin
09/05/2016

Hvor kan den købes. De har alle mulige andre fra Jacobsen i diverse butikker?