Jacobsen – Camomile Dubbel (Limited Edition)

Jacobsen - Camomile Dubbel
Bryggeri: Husbryggeriet Jacobsen7,5
Type: 
Spice/Herb/vegetable

Udseende: En rødgylden farve.Derudover har den en meget hurtig aftagende skumkrone. 

Duft: Sødme, og en sød humlet duft, med noter af karamel.

Smag: Starter bittert, og går derefter over i en sødme med noter af karamel. Eftersmagen har en fin bitterhed, som hænger længe i munden, og der fornemmes en svag smag af kamille, som giver den sødme. God afbalancering af bitterhed og sødme. Det er svært at fornemme frugtaromaerne, som bryggeriet har med i deres beskrivelse. Varmer desuden godt i halsen.

Vores mening: Lækker øl, topper ikke 110 %, men værd at købe igen. Fine aromaer, og afveksler godt mellem sødme og bitterhed. Passer godt til cremede pastaretter eller lette kødretter, da den giver en god sødme og bitterhed. Spændende øl, som kommer godt omkring i de forskellige smagsnuancer. En øl som skal nydes til maden og rolige omgivelser, på en sommerdag til middagen. En nydeøl, som der ikke skal drikkes flere af, men som nydes over længere tid.

Alkohol:7.5%
Cl:75
Set til:100 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:57074672
Vurderet:06/08-14
Producentens egen beskrivelse:

Jacobsen lancerede Comomile Dubbel som en fast del af deres sortiment i 2006. Den er brygget på bl.a kamille blomster som navnet på øllen også hentyder til. Et bryg Jacobsen har valgt at lave i forhold til nordens råvarer, som f.eks. kunne være bær og frugter. De beskriver selv, at øllen kommer med et nyt pust som fint spiller sammen med modernitetens gastronomi.

 

Bliv den første til at kommentere