Krenkerup – Høstøl

Krenkerup - Høstøl
Bryggeri: Krenkerup Bryggeri2,7
Genre:
 Specialty Grain

Udseende: Lys-gul ufiltreret øl. Den har en brusende skumkrone, der er godt vedvarende.

Duft: Man kan tydelig dufte de forskellige kornsorter. Ellers har den en let sødme i duften, hvor man også kan fornemme friske frugter.

Smag: Man kan tydelig smage de forskellige kornsorter. Ellers har den ikke nogen nævneværdige smagsaromaer. Derudover har den let sødme. Ellers bliver smagen en del vandet.

Vores mening: Ideen med dette bryg virker rigtig god og simpel. Dog er det ikke den store smagsoplevelse. Den mangler noget tyngde. Den bliver en del vandet og hurtig kedeligt. Med det sagt, er det ikke noget ekstraordinært bryg.

køb her

Alkohol:4.1%
Cl:50
Set til:19,95 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:571245203019
Vurderet:04/03-15
Producentens egen beskrivelse:

Den danske sommer er i vores øjne noget helt særligt. Det er også i denne sæson, vi har meget at se til, når vi dyrker jorden ved godset. Vi arbejder efter “jord til bord” værdier og brygger øl med så mange af vores egne råvarer som muligt.

Her er en hyldest til det hårde arbejde i marken – en utrolig forfriskende sommer øl med krop og imponerende fylde trods forholdsvis lav alkohol volumen. Og brygmesterens særlige aftryk smager du med det samme. Brygget på fire forskellige kornsorter: Rug, havre, hvede og byg. Hver enkelt er med til at sætte et unikt præg på smagen og farven.

 

Bliv den første til at kommentere