Kulmbacher Mönchshof = Bayerisch Hell

Kulmbacher Mönchshof = Bayerisch Hell
Bryggeri: Kulmbacher Brauerei2
Genre: Dortmunder/Helles

Udseende: Denne Bayeriske øl har en fin farve, som mest af alt minder om en classic, med sin gyldne farve. Brygget har dog ikke nogen nævneværdig skumkrone, og denne er også hurtigt aftagende.

Duft: Det umiddelbare duftindtryk er en duft af humle. Humlen giver duften en friskhed, som sammen med en maltet duft giver øllen en fin duft. Man bliver dog nødt til at smage på øllen for at opnå det fulde indtryk.

Smag: Ligesom øllens udseende, minder smagen af denne øl lidt om en Classic. Den har en let smag af humle og en blød maltet smag. Den er dog lidt sødere i smagen i forhold til en classic, hvilket også passer til genren. Til gengæld er der ikke meget kuldioxid, hvilket øllen mangler.

Vores mening: Efter vores mening er der tale om et ganske fornuftigt bryg, som minder lidt om en Heineken rent smagsmæssigt. Vi savner dog lidt mere smag og stærkere smag af humle, samt en anelse mere kuldioxid. Dog er det et fornuftigt bryg, som dog ikke scorer højere end 2 på karakterskalaen.

Alkohol:4.9%
Cl:50
Set til:7,5 kr.
Land:Tyskland
EAN-nr:4082100003453 (DE)
Vurderet:18/03-16
Producentens egen beskrivelse:

Mönchshof Bayerisch Hell er, som livsnyderen kan forvente: gylden i farven og gennem sin tilbageholdende, fine humling dejlig mild i smagen. Øllen er traditionelt gæret, hvilket gennem humletilsætningen giver øllen den rigtig afbalancerede, bløde note – bitterheden er knap nok til at mærke. En nydelsesfuld del af den bayeriske livs- og ølkultur.

 

Bliv den første til at kommentere