Kulmbacher Mönchshof Maingold – Landbier

Kulmbacher M. Landbier
Bryggeri: Kulmbacher Brauerei2
Genre: Landbier

Udseende: Denne tyske landbier har en meget lys farve, som er en smule lysere i forhold til en classic. Brygget har ingen synlig skumkrone, dog kan man ane en masse liflige bobler, hvilket vidner om gode mængder kuldioxid.

Duft: Når man dufter til øllen har den kraftig duft af humle. Herudover kan man ane en syrlig duft af citron. Dog er det klart humlen der dominerer i hele duftindtrykket.

Smag: Ligesom i duften fornemmer man igen humlen, hvilket giver øllen en friskhed. Dog virker brygget dog en smule vandet, i forhold til andre øl af samme type. Alt i alt minder øllen om en almindelig pilsner, dog som beskrevet en smule tynd.

Vores mening: Efter vores mening lever øllen ikke rigtig op til vores forventninger. Ifølge os kunne der sagtens have været brugt nogle andre malt- og humletyper. Dette kunne have givet noget mere smag og lidt mere liv til øllen, som umiddelbart kommer til at fremstå en smule tynd.

Alkohol:5.4%
Cl:50
Set til:6 kr.
Land:Tyskland
EAN-nr:40821214 (DE)
Vurderet:6/4-16
Producentens egen beskrivelse:

Vores gyldne Mönchshof Landbier imponerer allerede gennem sin opskrift: den krydrede og bitre harmoniske humle sørger for den udprægede fyldige aroma. Den ædle sommerbyg giver øllen sin lette blomstrede maltnote. Den specielle gær fra egen dyrkning og endelig det bløde vand fra de klare kilder i bjergkæden Fichtelgebirge giver øllen sin traditionelle eksportøl karakter. En landlig nydelse!

 

Bliv den første til at kommentere