Kulmbacher Mönchshof – Radler

kommer-snart
Bryggeri: Kulmbacher Brauerei0,8
Genre: Radler/Shandy

Udseende: Denne radler er en meget lys øl, som rent udseendemæssigt minder rigtig meget om champagne eller cider. Derfor har den heller ingen skumkrone, men rigelige mængder af kuldioxid.

Duft: Øllen dufter rigtig af en citrus sodavand eller vand med citrus. Der er således ikke meget øl at fornemme i duften, da den primært domineres af en duft af citron. Det skal så også nævnes, at det er en radler, altså at halvdelen af øllen er citronlemonade, hvorfor duften af citron ikke er så underlig.

Smag: Øllen smager stort set af en cider! Ved første tår får man lidt af en overraskelse, da man regner med, at man vil smage en masse frugt og humle, da det godt kunne ligne en frugtøl. Øllen indeholder kun 2,5% alkohol, hvilket gør at smagen af øl ikke bliver fremtrædende, så den mest af alt minder om en cider.

Vores mening: Man kan tydeligt smage at brygget kun har 50 procent øl i sig. Den mangler efter vores mening meget smag af øl, da den stort set kun smager af cider/lemonade. For øl elskere har denne øl ikke så meget at prale af, da smagen af øl simpelthen ikke kommer til syne. Til gengæld kan det være et godt sted at starte for folk, som ikke drikker øl eller vil begynde at drikke øl.

Alkohol:2.5%
Cl:50
Set til:5,50 kr.
Land:Tyskland
EAN-nr:4082100005044 (DE)
Vurderet:18/2-2016
Producentens egen beskrivelse:

Med naturlig citronsaft! Vores Mönchshof Natur Radler er en naturtro radler, som har fået sin smag fra naturlig citronsaft. Mönchshof er en frugtig øl som prikker på tungen, helt uden kunstige søde- og konserveringsmidler, hvilket giver den rene smag af natur.

 

1 Kommentar På "Kulmbacher Mönchshof – Radler"


Gæst
john k grimsmo
13/09/2016

er det noen som har oppskrift på dette øl/cider