La Trappe Quadrupel

La Trappe - Quadrupel
Bryggeri: De Koningshoeven (Bavaria – Netherlands) 8,3
Genre: 
Abt/Quadrupel

Udseende: Denne hollandske trappist-øl er en umiddelbart ufiltreret øl, som har en brunlig og ravgylden farve. Farven komplementeres af en, desværre, hurtigt aftagende skumkrone. Den er dog flot og cremet, så længe den altså varer ved.

Duft: Når man dufter til øllen, fornemmer man et væld af duftindtryk. Øllen har først og fremmest en duft af humle, som giver øllen en friskhed. Men herudover kan der nævnes nuancer af blandt andet banan og andre frugter, samtidig med at man kan fornemme duften af alkohol.

Smag: På trods af den høje alkoholprocent er der tale om en frisk og frugtig øl. Den er dog også stærk og man kan sagtens mærke alkoholen, som giver den en let sprittet smag. Det er dog kun ment på den gode måde, da den giver en god varme i kroppen. Eftersmagen er dejlig sød, og sidder i munden i lang tid. Der er gode forskellige smagsnuancer med banan aromaer, som først har en god tør bitterhed som afsluttes i en dejlig sødme som ligger godt i munden.

Vores mening: La Trappe Quadrupel er en rigtig godt øl fra start til slut. Øllen starter ud med gode aromaer og afsluttes i en tør eftersmag. Selvom øllen ligger på 10% kan det næsten ikke smages. Så alt i alt er det en rigtig spændende øl hvor man har eftersmagen i et stykke tid, og hvor der er rige muligheder for at udforske smagsnuancerne!

køb her

Alkohol:10%
Cl:75
Set til:39,95 Kr
Land:Holland
EAN-nr:8711406388983
Vurderet:16/07-14
Producentens egen beskrivelse:

Quadrupel er La Trappes tungeste ale med en fantastisk rav farve. Sin varme og intense smag er rig og fint afbalanceret. Maltet sød, lidt brændt, og behagelig bitter med en sød eftersmag. Quadrupel fortsætter med at gære efter tapning og tilbyder aromaer af banan, mandel og vanilje.

 

Bliv den første til at kommentere