Mandøl – Efterårs smagen af Mandø

Mandøl - Efterårs smagen af Mandø
Bryggeri: Ørbæk bryggeri6,8
Genre: 
Frugt øl

Udseende: Øllen står som mørk i glasset hvis man holder den oppe mod lyset giver den en mørk kobber farvet udseende. Skumkronen er hurtig aftagende med tiden.

Duft: I duften er der ikke så meget at kunne dufte. Dog kan der fornemmes noten af humle samt malt. Og en smule gær.

Smag: Øllen har en dejlig fyldig smag, med dette skal det siges at i det at man drikker den så ligner det en øl som vil være meget kraftig i smagen da den har den mørke farve som den har. Dog har øllen en virkelig cremet smag som gør øllen speciel da da dette ikke smages i mange mørke øl. Dog skal det siges at dette er et frisk bryg med den friske smag.

Vores mening: Dette bryg er meget spændende. Vi havde regnet med at øllen ville være en kraftig en af slagsen. Dog skal det siges at den har overrasket os på måden med selve smagen ved at den kan smage så cremet og frisk i smagen når man tænker på hvor mørkt dette bryg er.

Alkohol:4.8%
Cl:50
Set til:40 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5708636219784
Vurderet:07/09-16
Producentens egen beskrivelse:

Efterår Smagen af Mandø er brygget på Ørbæk Bryggeri for Mandø Event. Den gode smag skyldes Brombær fra hegnene på Mandø samt Strandkvan fra forlandet. Strandkvan er en gammel lægeplante, brugt fra Grønland I nord til Middelhavet. Her går det sunde fra naturens skatkammer hånd i hånd med den gode smag. Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær, brombær og strandkvan.

 

Bliv den første til at kommentere