Midtfyns – Chili Klaus Ghost

Midtfyns - Chili Klaus Ghost
Bryggeri: Midtfyns Bryghus5,2
Genre: 
Spice/Herb/Vegetable

Udseende: Ufiltreret bryg der har en orange/ravfarvet aura. Når øllen skænkes op i glasset giver det en fin hvid skumkrone der dog er hurtigt aftagende.

Duft: Man kan fornemme en sød duft der er præget med et hint af karamel. Udover det kan man dufte de søde malte og lidt humle.

Smag: Smagen er præget af sødme og et hint af karamel. Herefter træder chilien smagen i karakter. Den bliver hurtig stærk, dog kommer den med en mild sødme. Finishen er let bitter og giver en fin balance til bryggets milde sødme.

Vores mening: Dette er et simpelt spændende bryg. Med simpel mener vi at den har få smagsaromaer. Chilismagen overtager hurtigt hele smagsindtrykket. Udover det kunne vi smage lidt sødme i forhold til de forskellige malte og karamelsødmen. Det virker dog som om, at det er en øl til ære for chili Klaus, og ikke meget mere end det. Derimod Midtfyns anden chili øl(chili Tripel) har lidt mere at byde på. Men helt klart et spændende bryg der var vær at prøve. 

køb her

Alkohol:9.2%
Cl:50
Set til:49 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5708349000648
Vurderet:18/02-15
Producentens egen beskrivelse:

Ghost chilien er en af de mest berømte og berygtede chilier i verden – berømt for sin søde chilismag, men også berygtet for sin intense styrke på over 1.000.000 SHU.

 

Bliv den første til at kommentere