Midtfyns – Dansk Blindesamfund 100 års

St. Bernardus Tripel
Bryggeri: Midtfyns Bryghus4,5
Genre: English Strong Ale

Udseende: Vi har her at gøre med et flot ravfarvet bryg, hvis farve passer godt til genren. Hertil tilføjes et fint skumtårn, som er forholdsvis vedvarende i længden og giver øllen et samlet flot udseende.

Duft: Denne stærke ale har en delikat og velafbalanceret duft, hvoraf man kan nævne noter af tung humle noget så specielt som peberfrugt. For at give øllen en sødme, kan man fornemme noter af honning og appelsin.

Smag: Selve brygget og produktionen af øllen har et charmerende og ædelt formål og smagen er passende – den er tung humle og har også et passende frugtigt modstykke med noter af hyldeblomst. Derudover har øllen en behagelig, men ufyldestgørende eftersmag og passende finale.

Vores mening: Med denne øl støtter man en god sag, samtidig med at man får en rimelig øl, som dog alligevel skuffer lidt. Den er godt nok rimelig afbalanceret, men mangler en mere fyldig eftersmag, og noget af det vildskab, der ellers kendetegner mange af øllene fra Midtfyns Bryghus. Derfor lander vi på en karakter lige under middel.

Alkohol:5.6%
Cl:50
Set til:45 Kr
Land:Danmark
Vurderet:19/10-11
Producentens egen beskrivelse:

Dette er en meget speciel øl, da den i 2011 var med til at markere 100 års jubilæums dagen for Dansk Blindesamfund. Udover at købe øl med en herlig smag, så bidrager du også med 2 kr. per øl til det danske blindesamfund.

 

Bliv den første til at kommentere