Midtfyns – India Pale Ale

Midtfyns - IPA
Bryggeri: Midtfyns Bryghus8
Genre: India Pale Ale 

Udseende: Denne IPA fra Midtfyns Bryghus har ved første øjekast en meget smuk ravrød farve, som komplementeres af et stort og cremet skum, som er yderst vedvarende i længden.

Duft: Duften er umiddelbart frugtig humlet, og der kan anes interessante noter af karamel. Oven i det er der også en god mængde malt, så der udstedes løfter om god fylde og rig smag.

Smag: Smagen er rigtig dejlig med masser af frugtig humle, en lækker karamelbase og en god citruspræget bitterhed. Alle disse imponerende smagsnuancer ender ud i en meget lang finale, som har en rigtig behagelig efterbitterhed. Gennem de gode smagsnuancer og den tiltalende efterbitterhed, skabes der en meget fin balance i brygget.

Vores mening: En meget fyldig, frisk og velbalanceret India Pale Ale fra Midtfyns Bryghus, som i øvrigt bliver ved med at imponere. Vi er overvældet over den dejlige aromatiske øl, som virkelig bare skal nydes. Den har en rigtig god og tør mundfylde, og en efterklang der hænger ved et godt stykke tid.

Alkohol:7.3%
Cl:50
Set til:45 Kr
Land:Danmark
Vurderet:12/06-13
Producentens egen beskrivelse:

En Indian Pale Ale med inspiration fra Amerika. Øllet er ravfarvet og det har en stor og fyldig maltkarakter samt en god humle. Dette øl er tørhumlet under gæringsprocessen, hvilket resulterer i øl, som skal opleves.

 

Bliv den første til at kommentere