Miller Genuine Draft

Miller Genuine Draft
Bryggeri: Miller Brewing Company (MillerCoors)1,5
Genre: Pale lager

Udseende: Øllen Miller Genuine Draft har en lys gylden farve, som det er kendetegnet for de flere almindelige pilsnere. Derudover har den et minimalt skum, som hurtigt aftager efter ophældning, hvilket er lidt ærgerligt.

Duft: Duften af denne øl er umiddelbart præget af forskellige citrusaromaer, som giver duften en friskhed og syrlighed. Udover citrussen kan man fornemme noter af Golding humle, som er en humletype, som normalt dyrkes i både England og USA.

Smag: Når man tager sin første tår af øllen har den desværre en begrænset smag af øl uden de helt store smagsnuancer. Man kan dog fornemme en lidt syrlig citrussmag, men derudover er det svært at identificere andre smagsaromaer. Den har derfor lidt den klassiske smag af pilsner, men uden noget ekstra.

Vores mening: Vi har her at gøre med en fin lagerøl, som ville egne sig godt til en varm sommeraften. Desværre har denne øl har ikke meget at byde på rent smagsmæssigt, da vi savner nogle flere smagsaromaer og noget mere tyngde i øllen. Den går hen og bliver lidt vandet og tynd i smagen med tiden. Med det sagt kan man ikke sige at dette er et specialbryg – dog ville den sagtens kunne gå på en varm sommerdag, hvis man er tørstig og godt kan lide en kold pilsner.

 

Alkohol:4.7%
Cl:33
Set til:13,95 kr.
Land:USA
EAN-nr:57060705
Vurderet:22/03-11
Producentens egen beskrivelse:

Miller repræsenterer en ægte nyskabelse i amerikansk brygning, MGD- patenterede kold filtreret proces skaber den glatte drikke evne af fadøl i flasker og dåser.

 

Bliv den første til at kommentere