Nørrebro Bryghus – Bombay Pale ale

Nørrebro - Bombay Pale Ale
Bryggeri: Nørrebro Bryghus7,3
Genre: 
Pale Ale

Udseende: Øllen er let filtreret. Herudover har den en pilsner-krone der er hurtig aftagende, og en blød rav- gennemsigtig farve.

Duft: Øllen dufter rigtig meget af humle, dog kan man også fornemme en svag krydret duft.

Smag: Bombay Pale ale har en lækker smag af humle. Brygget bliver ikke domineret af humle smagen, som det i nogle tilfælde sker i denne genren. Brygget har en rigtig fin let sød humle smag, som gør øllen rigtig behagelig at drikke. Finishen levere således et behageligt krydret touch, som virker rigtig godt.

Vores mening: Det har været en dejlig overraskelse med dette bryg. Vi har gentagende gange haft øl fra genren “India Pale Ale”, der har været alt for humle domineret. Dette bryg formår, at skabe en god balance mellem sødme og bitterhed. Brygget kommer stadig til, at smage af en India Pale Ale, men med en fornyet kant. Helt sikkert en øl der kan anbefales.

 

køb her

Alkohol:6.5%
Cl:40
Set til:25 kr.
Land:Danmark
EAN-nr:5704097041100
Vurderet:10/09-15
Producentens egen beskrivelse:

Denne ale er en kraftig øl med stor fylde, bitterhed, sødme og en intens maltkarakter samt en aromatisk duft med frugtige indslag af engelsk aromahumle. Velegnet til orientalsk mad eller lidt federe retter samt til de fleste oste.

 

Bliv den første til at kommentere