Nørrebro Bryghus – Stuykman – Witbier

Nørrebro - Stuykman Witbier
Bryggeri: Nørrebro Bryghus3,1
Genre: Witbier

Udseende:  Der er tale om en ufiltreret øl, hvor rester af gær kan anes i bunden af glasset. Farven kan umiddelbart sammenlignes med multijuice, da den har et mørkt gulligt skær og på grund af sit ufiltrerede udseende. Skummet er ikke-eksisterende, hvilket gør at øllen ikke umiddelbart ligner en øl.

Duft: De første duftindtryk er umiddelbart noter af banan, som også er kendetegnet ved genren. Derudover har den en syrlig duft, som sandsynligvis skyldes gæren, som er blevet anvendt under brygningsporcessen.

Smag: Øllen er ved første tår tilpas karboneret med en behagelig søde, som dog afrundes i en let syrlighed i eftersmagen. Derudover kan man også ane humlen, som giver en let bitterhed. Dog mangler der smag i eftersmagen, da denne er meget tynd og mangler en bitterhed og generelt et større smagsindtryk, da den kan virke vandet.

Vores mening: Øllen passer godt på producentens egen beskrivelse, da den både har noter af appelsin, samtidig med en let krydret smag. Dog synes vi at den mangler de store smagsindtryk, da den virken en smule tynd, specielt i eftersmagen. Alt i alt en øl, som er nem og drikke, da den har en vis sødme over sig, men som ikke imponerer i forhold til genren. Den kunne dog foretrækkes på en varm sommerdag, for at slukke tørsten.

 

køb her

Alkohol:5%
Cl:40
Set til:25 kr.
Land:Danmark
EAN-nr:5704097043111
Vurderet:01/07-15
Producentens egen beskrivelse:

Stuykman Witbier er en traditionel belgisk Witbier, brygget på økologisk pilsnermalt og hvede. En forfriskende, sødmefuld og let syrlig øl krydret med korianderfrø og appelsin. Stuykman Witbier er en perfekt aperitif og tørstslukker, men passer også vidunderligt til salater, fisk og skaldyr.

 

Bliv den første til at kommentere