Novopacké Pivo

St. Bernardus Tripel
Bryggeri: Pivovar Nova Paka4,7
Genre:  Czech Pilsner

Udseende: Denne tjekkiske øl Novopacké Pivo er en smuk og varm mellemgylden pilsner med et stort og cremet skum, der er nogenlunde vedholdende efter ophældning.

Duft: Duften af denne øl er humlet med et strejf af græs og karamel. Der fornemmes desuden noter af friske frugter såsom æbler og appelsiner, hvilket gør den indbydende i al sin enkelthed. Hermed er der store forventninger til smagen af denne pilsner.

Smag: Smagen er behagelig fyldig og samtidig stadig ren, med sin friske og mildt humlede smag. Eftersmagen afspejler på en god måde duften, da den domineres af en let metallisk smag med græsagtige humlenoter, let malt, karamel og en fin bitterhed.

Vores mening: Alt i alt er det efter vores mening en ganske god øl, der imponerer med sine lette og søde malttoner, og smagfulde humlevarianter, der afrundes i en tilpas bitterhed, der endvidere er rimelig holdbar. Dog trækker den metalliske smag ned i karakteren, men den placerer sig alligevel midt på skalaen med en middel karakter, hvilket er flot for en pilsner.

Alkohol:5.3%
Cl:50
Set til:23,50 Kr
Land:Tjekkiet
Vurderet:14/07-11
Producentens egen beskrivelse:

Pivovar Nova Paka blev grundlagt i Tjekkiet 1872. Denne øl er, ifølge bryggeriet, en bleg pilsner med rig smag og fløjlsagtigt skum. Den er brygget på vand, byg malt, sukker, humle og humle ekstrakt.

 

Bliv den første til at kommentere