Ørbæk – Hello Sailor

Ørbæk - Hello Sailor
Bryggeri: Ørbæk Bryggeri3,4
Genre: 
Abbey Dubbel

Udseende: Ravfarvet ufiltreret bryg med et svagt rødligt skær. Den har ikke den store skumkrone, dog hænger der lidt siddende på kanten af glasset. Desuden er flasken dekoreret med en flot etiket.

Duft: Den har en sødme og dufter besynderligt nok af jægermester.

Smag: Smagen er dejlig sød, med masser af frugt aromaer. En karamel sødme indtager også smagsindtrykket betydeligt. Sødmen tilpasses i finishen af en fin bitterhed.

Vores mening: Ikke den store smagsoplevelse. Dog hænger eftersmagen godt ved efter man har sunket den sidste dråbe. Sødme og bitterheden er der en fin balance imellem. De mange frugtaromaer giver en sødme, men samtidig også en uvished om hvilke man helt præcis kan smage. Alt i alt en lidt besynderlig øl.

Alkohol:6.5%
Cl:75
Set til:40 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5708636499902
Vurderet:25/02-15
Producentens egen beskrivelse:

Hello Sailor fra Ørbæk Bryggeri er en spændende skibsøl i vores sortiment. Denne øl er brygget med udgangspunkt i den belgiske dubbel stil, som er brygget siden middelalderen. Øllet har en mørk ravfarve, en let sødlig smag og en duft af karamel. Hello Sailor er en fyldig øl, som kan nydes i gode venners selskab og til god mad så som kraftige danske retter. Ingredienser: Vand, bygmalt, rørsukker, humle og gær.

 

Bliv den første til at kommentere