Ørbæk – Kors Øøll

Ørbæk - Kors Øøll
Bryggeri: Ørbæk Bryggeri7,4
Genre: Traditional Ale

Udseende: Denne øl har en mørk brunlig farve som en grænsende til det sorte, samt et flot skum, som både er kraftigt og vedvarender. 

Duft: Den dufter af ristet malt, hvilket også er en af ingredienserne i denne ale. Derudover har den en god aroma af moden frugt og karamelmalt, hvilket giver øllens duft en grad af sødme.

Smag: Smagen er kraftig og fyldig og har delikate noter frugtige noter af blandt andet blomme og rosin. Derudover kan man også smage en hårdtristet, karamelliseret malt, men et lidt krydret islæt. Øllen er sødmefuld og behagelig, og selvom den holder til i den lidt alkoholtunge ende, så virker den slet ikke så tung eller sprittet.

Vores mening: Vi har her at gøre med en meget velsmagende øl, som er helt typerigtig i sin belgiske stil. Den er tilpasset med velafbalancerede humlenoter, kombineret med citronmelisse og en varm og fyldig eftersmag af karamelmalt. Endelig en øl der er, hvad den giver sig ud for!

Alkohol:7.5%
Cl:75
Set til:38,95 Kr
Land:Danmark
Vurderet:25/01-13
Producentens egen beskrivelse:

Kors Øøll er udviklet i samarbejdet mellem Ørbæk Bryggeri og Østfyns Museer/Nyborg Slot.
Foreløbigt er det blevet til fem øl: Kors Øøll, Nyborg Kongebryg, Nyborg Julebryg, Ørbæk Julebryg og Påskebryg fra Kongens Fadebur.

 

Bliv den første til at kommentere