Ørbæk – Pale Ale (Glutenfri)

Ørbæk - Pale Ale (Glutenfri)
Bryggeri: Ørbæk Bryggeri2,9
Genre: 
Amercian Pale Ale

Udseende: Denne Pale Ale er et ufiltreret bryg med en lys orange farve, som er klassisk for pale ales. Den kunne derudover godt minde lidt om en klassisk weissbier rent udseendemæssigt. Skumkronen er hvid, men dog desværre lidt for hurtigt aftagende.

Duft: Da det er en pale ale, er det ikke så overraskende, at duften er domineret af humle. Dette medfører en meget frisk duft, med forskellige noter af citrus og humle. Dette er dog også det eneste som man lægger mærke til, når man dufter til øllen.

Smag: Igen er øllen meget frisk, hvor den friske duft går igen i smagen. Cascade humlen og smagen af citrus dominerer smagen det meste af tiden, men på den positive måde. Der er nemlig skabt en fin balance imellem bitterhed og sødme, hvilket giver en velafbalanceret smag. Finishen er let bitter og afrundet øllen godt.

Vores mening: Cacasde humlen og smagen af citrus er i forhold til vores mening for dominerende i smagen. Vi savner en lille smule mere dybde i smagen, hvilket ville klæde øllen. Vi kunne forstille os, at den ville være lækker på en varm sommeraften med noget krydret grillmad. Den er ofte set på tilbud og er derfor et udmærket bryg til prisen.

Alkohol:4.5%
Cl:50
Set til:10 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5708636223699
Vurderet:29/12-15
Producentens egen beskrivelse:

Ørbæk bryggeris glutenfri øl, er en spændende og forfriskende specialøl, som egner sig til enhver lejlighed. Fremstillet af udvalgte glutenfri ingredienser, vi benytter bl.a. amerikansk cacasde humle, der giver en let citrus smag.

 

Bliv den første til at kommentere