Robinsons – Old Tom With Ginger

Old Tom With Ginger
Bryggeri: Robinsons4,3
Genre: Traditional Ale

Udseende: Denne traditionelle ale er en mørkebrun øl, der med sit røde skær og sit store og cremede skum, gør den meget indbydende rent udseendemæssigt.

Duft: Duften er tydeligt præget af ingefær, som navnet også antyder. Men ingefæren er dog ikke altoverskyggende, da man også kan fornemme noter af ristet malt.

Smag: Mundfølelsen er næsten fed og smagen er i høj grad præget af ingefær og ristet malt. Af andre smagsaromaer kan nævnes karamel og citrus – men hele tiden med ingefæren i front. Dette betyder dermed også, at man skal være vild med ingefær for at kunne værdsætte denne øl.

Vores mening: Old tom er meget varm og sød i smagen, og minder derfor på mange måder om en god traditionel ale. Vi mener dog at smagen af ingefær er lige kraftig nok, men at den ellers er meget afbalanceret i forhold til humle og malt. Eftersmagen er kraftig med en god bitterhed. Ingefær er bliver i stigende grad benyttet i brygning af øl og værdsættes af mange øl-elskere. Dog falder den ikke lige i vores smag, hvilket afspejles i karakteren. 

køb her

Alkohol:6%
Cl:33
Set til:28 Kr
Land:England
Vurderet:29/08-13
Producentens egen beskrivelse:

Old Tom med ingefær er en krydret og unik smagsoplevelse. Øllet er en blanding mellem den originale Old Tom Ale og Fentiman Ginger beer. Kombinationen af disse to øl giver en aroma af mørke frugter samt en smag af friske krydderier.

 

Bliv den første til at kommentere