Pladderballe – Kakerlakpuler

Pladderballe - Kakerlakpuler
Bryggeri: Svaneke Bryghus8,4
Genre: Stout

Udseende: Brygget er natsort, hvilket gør den uigennemtrængelig for lys. Derudover har den et højt og luftigt brunt skum, som er vedvarende efter ophældning.

Duft: Det første indtryk er en ristet duft, på grænsen til branket – næsten en lille smule brændt. Med noter af karamel, kaffe og et syrligt stik har denne øl meget at byde på rent duftmæssigt.

Smag: Det er en kompakt blanding af en dejlig sødme og en karamelagtig maltet fylde. Smagen er næsten sukret i substansen, med en lækker varm og bitterhed i baggrunden. Den er meget velafstemt mellem de mange smagsindtryk, og noter af lakrids og humle dominerer finalen.

Vores mening: Efter vores mening er det en velafstemt stout der ikke bliver for vammel i længden. Samtidig kommer den rundt om alle de ingredienser og smagsindtryk der kendetegner en stout. Desuden er det rart med en forholdsvis lav alkoholprocent, selvom humlen måske dominerer rigtig meget i eftersmagen.

køb her

Alkohol:5.5%
Cl:50
Set til:21 Kr
Land:Danmark
Vurderet:17/04-13
Producentens egen beskrivelse:

Pladderballe bryghus (aka. Slotsbryggeriet Føniks). Indbyggerne i Pladderballe har altid været store elskere af godt øl. Glæden var derfor til at få øje på, da Svaneke Bryghus valgte at åbne et filialbryggeri i byen. Pladderballe Bryghus repræsenterer øl af højt kvalitet. Produkterne er navngivne efter byens grundlæggere: MONRAD OG RISLUND.
Citat: "Det er åndssvagt at dø af druk. Så kan man jo ikke få sig en bajer mere."

 

Bliv den første til at kommentere