Red Stripe

Red Stripe
Bryggeri: Desnoes and Geddes (Diageo PLC)3,2
Genre: Pale Lager

Udseende: Jamaicansk øl er en sjældenhed på disse breddegrader, men Red Stripe er alligevel en øl, som er kendt af de fleste øl-entusiaster. Det er en øl med et klart udseende og en lys gylden farve, som kombineres med en begrænset og uholdbar skumkrone.

Duft: Duften minder umiddelbart om en klassisk pilsner. Den er svagt humlet og adskiller sig alligevel fra en standard pilsner ved at indeholde noter af moden frugt og citrus.

Smag: De forskellige smagsindtryk som rammer tungen er umiddelbart en sødlig smag med rige indtryk af humle, frugt og citrus. Der er dog ikke nogle nævneværdige indtryk i eftersmagen, hvilket gør øllen en smule tynd og får den til at fremstå som en standard pilsner.

Vores mening: Efter vores mening har vi at gøre med tynd lagerøl, hvor de helt store smagsnuancer og smagsoplevelser udebliver. Dog har øllen et lille pift af bær og citrus, som alligevel adskiller den fra en helt almindelig pilsner. Eftersmagen domineres af humle, og Red Stripe ville være fantastisk på en varm sommerdag. Ellers er den desværre ikke særpræget god.

 

køb her

Alkohol:4.7%
Cl:33
Set til:14,25 Kr
Land:Jamaica
Vurderet:14/07-11
Producentens egen beskrivelse:

Red Stripe har været et nationalt symbol i Jamaica, siden øen blev uafhængig fra Storbritannien i 1962, men faktisk har Red Stripe været brygget siden 1928. Øllet har opnået en kultagtig status i England – især er øllet elsket af hele miljøet omkring reggae musikken, som jo også har sin oprindelse i Jamaica.
Udseende: Klar lys gylden farve
Duft: Svagt humlet med noter af moden frugt og citrus
Smag: Sødlig med rige indtryk af humle, frugt og citrus

 

Bliv den første til at kommentere