Samuel Adams – Boston Lager

Samuel - Boston Lager
Bryggeri: Boston Beer Company4,9
Genre: 
Amber Lager/Vienna

Udseende: Denne øl fra det amerikanske bryggeri Boston Beer Company har et flot hvidt skum, som lægger sig fint ovenpå øllen, som har en smuk orange ravfarve.

Duft: Duften er umiddelbart præget af frugt og malt, hvilket gør den yderst frisk og sprudlende. Hertil kan nævnes små noter af blomster og humle, der dog også kan fremstå en smule parfumeret, alt efter hvad man er til.

Smag: Rent smagsmæssigt har denne øl en meget fyldig smag, hvilket er en sjældenhed hos en pilsner/lager øl. Bitterheden er moderat, men passende og fortsætter i hele den lange finale, hvor den er kan minde om en ale i sin smag. En flot lager – ud over det sædvanlige!

Vores mening: En kraftig sødme, som i denne Boston Lager, giver ikke kun en fyldig og blød konsistens, men giver også øllen et vidt spektrum af maltsmage, der varierer fra lettere sød, over karamel, til lettere ristet. Øllen smager dog ikke så pragtfuldt som den dufter, og alt i alt er den hverken kompleks eller overvældende.

køb her

Alkohol:4.8%
Cl:35
Set til:14,95 kr.
Land:USA
EAN-nr:5707323562936
Vurderet:17/07-11
Producentens egen beskrivelse:

Selve fremstillingen samt blandingen af to humle typer bidrager til denne øl´s fyldige smag. Malt smagen udvikler sig fra let sød til en ristet eftersmag. Kroppen er fyldig og blød.

 

Bliv den første til at kommentere