Samuel Smiths – Imperial Stout

Samuel Smiths - Imperial Stout
Bryggeri: Samuel Smith7,8
Genre: Imperial Stout

Udseende: Det er en kulsort øl, hvor den mørke farve skyldes den mørkristede malt. Den mørke farve kombineres med en flot skumkrone der farvemæssig ligner café-au-lait.

Duft: Når øllen åbnes, spreder sig der en kraftig duft af ristet byg, lidt røg og engelsk lakrids – aromaer som stemmer godt overens med øllens udseende.

Smag: Smagen har i begyndelsen en svag sødlig note, som hurtigt går over i ristet byg og kaffe. Afslutningsvis dukker der også noter af engelsk lakrids frem. Denne note hænger ved og er dominerende i eftersmagen, hvor den gradvis afløses af en god bitterhed fra humlen.

Vores mening: En god, kraftig Imperial Stout med god smag af lakrids og andre smagaromaer som passer godt genremæssigt. Den har en kraftig tyk smag med et lækkert cremet mørkt skum. Tilsammen skabes en helhedsoplevelse som vi kvitterer med en karakter et stykke over middel.

køb her

Alkohol:7%
Cl:33
Set til:25 Kr
Land:England
Vurderet:10/01-12
Producentens egen beskrivelse:

Bryggeriet Samuel Smith stiftet i 1758, og ligger i Yorkshire i England. Brygget med bygmalt og hårdt ristet byg, ekstra sukker og fuggles & east kent goldings humle.

 

Bliv den første til at kommentere