Santas – Nightmare

Santa's Nightmare
Bryggeri: Nordic Brewing5,7
Genre: 
Belgian Strong Ale

Udseende: Øllen har en uklar brun farve, med et rødt skær der lige kan anes. Selve skumkronen er hurtig aftagende, dog hænger den lidt i.

Duft: Det første der kan anes er de søde ristede malte. Karamelsødme er også at fornemme i duften. Desuden er der nogle af medlemmerne der kan dufte et svagt hint af nougat.

Smag: Smagen er meget frembrusende med en lang eftersmag. En dejlig bitterhed kombineret med en fin lakrids aroma er det første der bides mærke i. Karamelsødmen og de ristede malte træder også frem i smagen, som er i god kombination til bryggets bitterhed. Finishen bliver lang og fylder munden med en behagelig varme.

Vores mening: Brygget bliver dejlig simpel i smagskombinationen. Den giver en dejlig varme til julens kolde nætter. Brygget vil også egne sig til de fleste juleretter, da den formår at have et bredt smag spektre. Helt klart en øl der kan anbefales.

 

Alkohol:8%
Cl:75
Set til:65 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5712113000178
Vurderet:11/03-15
Producentens egen beskrivelse:

Santas Nightmare er en fyldig belgisk inspireret julebryg, med en let sødlig maltprofil, hvor de lækre ristede specialmalte er i fokus. Santas Nightmare besidder en fuldent vinøs mundfylde der gør sit til at finde det bedste frem i julemaden. Den er brygget på fem lækre specialmalte, hvedeflager og belgisk mørk kandis af bedste kvalitet, samt en smule sød appelsinskal. Santas Nightmare vil uden tvivl være et hit på det danske julebord.

 

Bliv den første til at kommentere