Carlsberg – Semper Ardens – Christmas Ale

Semper Ardens - Christmas Ale
Bryggeri: Carlsberg8,1
Genre: 
Belgian Strong Ale

Udseende: Øllens farve er rødgyldent og mahognifarvet. Skumkrone er desuden let aftagelig, dog er den med til at give en cremet smag til øllen.

Duft: Man kan godt fornemme at øllen har en kraftig alkoholprocent i duften. Derudover kan man også dufte de mange ristede malte, der er med til at gøre øllens duftaromaer sødlige. Herudover kan vi ane karamel, lakrids og moden frugt.

Smag: I smagen kan vi smage karamelsødme, lidt rosin, figen og de ristede malte der er med til at give den søde runde smag. Der er en fin balance mellem sødme og bitterhed, hvor at øllen hælder mere til den søde side. Herudover er øllen lettere karboneret der spiller i overensstemmelse med øllens tyngde. Udover de smagsaromaer vi har nævnt ovenfor, er der en general krydret smag i øllen.

Vores mening: Den krydrede smag giver god mulighed for den erfarende ølentusiast til at benytte sit fulde smagsregistre. Øllens kraftige sødme vil gå godt til julens fede retter, med det sagt er kan den sagtens også at nyde alene. Helt sikker en juleøl der er vær at prøve, og helt sikker en der vil stå på vores julebord.

Alkohol:8.3%
Cl:63
Set til:39 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:57074764
Vurderet:26/11-14
Producentens egen beskrivelse:

Den krydrede smag giver god mulighed for den erfarende ølentusiast til at benytte sit fulde smagsregistre. Øllens kraftige sødme vil gå godt til julens fede retter, med det sagt er kan den sagtens også at nyde alene. Helt sikker en juleøl der er vær at prøve, og helt sikker en der vil stå på vores julebord.

 

Bliv den første til at kommentere