Sierra Nevada Pale Ale

Sierra Nevada Pale Ale
Bryggeri: Sierra Nevada Brewing Company5,4
Genre: American Pale Ale

Udseende: Denne amerikanske pale ale har en fin lys rav farve, som stemmer godt overens med genren. Udover farven har brygget en hvid skumkrone, som er nogenlunde vedvarende i længden, hvilket alt i alt giver øllen et flot udseende.

Duft: Noget af det mest karakteristiske ved denne øl er, at du kan dufte Cascade humlen, så snart du hælder øllen op. Det giver en friskhed i duften og den klassiske humleduft. Ved nærmere eftersyn har øllen en sød og maltet rygrad og et strejf af korn, som står i god kontrast til humlen. Der er dog ikke mange andre duftindtryk, og man bliver derfor nødt til at tage en tår af øllen.

Smag: Igen kan man i smagen fornemme at det er en humlet øl, da øllen smager af en blanding af citrus og frugt. Derudover har den nogle blomstrede noter, som sammen med smagen af citrus giver øllen en meget frisk smag. Dette afrundes i en blød karamel sødme, og en let bitterhed i eftersmagen.

Vores mening: Efter vores mening har Sierra Nevada Pale Ale en frisk og tilpas humlemængde, hvilket afrundes i en let sødme, som gør den yderst behagelig at drikke. Der er dog mangel på alsidige og udfordrende aromaer og nuancer, da den kun når omkring de klassiske smage i genren pale ale. Pale Ale er særdeles velegnet til stærkt krydrede retter, da det er en meget forfriskende øl.

Alkohol:6.5%
Cl:35
Set til:27 Kr
Land:USA
Vurderet:12/04-11
Producentens egen beskrivelse:

Sierra Nevada Pale Ale er et dejligt eksempel på den klassiske Pale Ale stil. Den har en dyb rav farve og en særdeles fyldig, kompleks karakter. Den duftende buket og krydrede smag er resultatet af det generøse brug af den bedste Cascade humle.

 

Bliv den første til at kommentere