Singha Lager Beer

Singha Lager Beer
Bryggeri: Boon Rawd Brewery2,5
Genre: Premium Lager

Udseende: Denne pilsner fra det thailandske Boon Rawd Brewery er en lys øl, hvis udseende ligner enhver almindelig pilsner. Skummet er som forventet også råhvidt, men holder faktisk overraskende pænt, inden det dog forsvinder helt igen.

Duft: Singha Lager Beer har en meget humlet duft som herefter afrundes i en let bitterhed. Det er dermed ikke noget man ikke har duftet før, og duften af denne øl minder da også om utallige andre pilsnere.

Smag: Når man tager første tår er det umiddelbart en fyldig smag, der rammer ganen, men som kort efter samtidig virker en smule vandet. Herefter er der en tendens til en skarp bitterhed, som kommer fra humlen i brygget. Den smager lidt som en mellemting mellem en almindelig pilsner og en almindelig guldøl, hvor den har det bedste fra hver af de to.

Vores mening: En Singha har nok, rent samgsmæssigt, lige så lidt sjæl som en Carlsberg, men samme sikre og velkendte smag. Singha har den sjældne kvalitet, at den kan nydes i Danmark og stadig levere varen på samme måde som når man får den i Thailand. Det er der ikke mange – især asiatiske – pilsnere, der formår. Ikke desto mindre fremstår den ikke som den store øloplevelse, og derfor må vi kvittere med en forholdsvis lav karakter.

køb her

Alkohol:5%
Cl:33
Set til:15 kr.
Land:Thailand
EAN-nr:5707323500600
Vurderet:31/05-11
Producentens egen beskrivelse:

En præmie pilsnerøl brygget af de fineste ingredienser, Singha er en fyldig 100% bygmalt øl, der er karakteristisk rig på smag med stærke hop tegn. Brygget med tre humle: Saaz, Perle og Hallertau. Redaktionel note: Opskrift skaleret ned fra 6% til 5% i 2007.

 

Bliv den første til at kommentere