Skovlyst – BøgeBryg

Skovlyst - Bøgebryg
Bryggeri: Bryggeri Skovlyst4,3
Type: Brown Ale

Udseende: Bøgebrygget er efterårsfarvet, da den nemlig har et flot rødbrunt skær, som sammen med det cremefarvede skum varsler en fyldig og karakterfuld øl.

Duft: Duften er umiddelbart frisk og fyldigt ale-agtigt sød. Både udseendet og duften giver mod på mere, da den har brown alens karakteristiske kendetegn – den rødbrune farve og den søde duft.

Smag: Brygget har en solid, bittersød bund, med et sødt twist, hvilket måske kan skyldes bøgetræsekstrakten, som er tilsat under brygningen. Denne tunge sødme springer op og rammer ganen med en blomsteragtig sødme, som skaber velbehag i munden. Desuden er brygget godt afbalanceret med den aromatiske Cascade humle.

Vores mening: Det er en meget behagelig ale at drikke. Hvis man endelig skal beklage sig, er smagen måske en smule for let. Eftersmagen er heller ikke nogen stor oplevelse, før øllet er blevet næsten lunkent. Men den kan, let smag til trods, stå udmærket selvom eftersmagen ikke lige er noget at skrive hjem om. 

Alkohol:5.2%
Cl:50
Land:Danmark
EAN-nr:5704503000004
Vurderet:23/10-13
Producentens egen beskrivelse:

Kraftfuld mørk Ale tilsat ekstrakt fra skovens bøgetræer. Bøgetræ ekstraktet giver øllet en smule fadlageret og træagtig aroma. En herlig citrusaroma fra Cascade humlen giver øllet en fin bitterhed.

 

Bliv den første til at kommentere