Slots Classic

Slots Classic
Bryggeri: Royal Unibrew1,6
Genre: 
Ameber/Lager

Udseende: Den velkendte Slots Classic er rent udseendemæssigt en filtreret pilsner, som har en hurtig aftagende skumkrone. Øllens farve er en slags lys ravfarve, hvilket stemmer godt overens med, at der er tale om en classic og ikke en decideret pilsner.

Duft: Når man dufter til øllen, kan man fornemme humlen, som giver en friskhed og en let bitterhed til duftindtrykket. Ellers er der dog ikke noget ekstraordinært at nævne.

Smag: Man kan smage humlen, men ellers er det en tynd øl. Det skal dog siges, at det er en fin festivals øl, der har de mest basale øl aromaer. Kuldioxid er der heller ikke meget af, men dog har den en lidt kraftigere smag end en helt normal pilsner, eksempelvis Tuborg og Carlsbergs version (dette skyldes nok at det er en classic og ikke en pilsner).

Vores mening: Slots Classic er jo en øl som er kendt af alle og som er elsket af nogle og hadet af andre. Ofte bliver den nok valgt til fordi den er billig og fordi den sagtens kan nydes lunken. Derfor er det en god festivals-/fyraftensbajer der kan tilfredse de mest basale behov for en ølentusiast. Det er dog nok mere af nød at man vælger at drikke en Slots, da den ikke er nogen stor øl-oplevelse.

køb her

Alkohol:4.6%
Cl:33
Set til:0,50 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5708887001817
Vurderet:05/11-14
Producentens egen beskrivelse:

Slots Classic er en letdrikkelig øl med en dejlig farve, der stammer fra de udsøgte pilsner og farvemalte, som anvendes ved brygningen. Maltene er sammen med gæren også medvirkende til at give smagen af lakrids, og den milde forfriskende smag.

 

4 Kommentarer På "Slots Classic"


Gæst
Kurt pedersen
11/06/2021

Hvornår kom den første slots Classic øl

 
Gæst
Sanne
02/07/2020

Kan mam da slet ikk købe lysskilt eller banner med sort slots
Til værkstedet nogen steder

 
Gæst
kaj jørgensen
01/04/2020

hvilke butikker sælger slots classic Danmark

 
Gæst
Mikkel Uhre
23/11/2019

Klasse øl!